Aktuelle nyheder ...

Så er Nyhedsbrev nr. 4 udsendt til alle medlemmer, og jeg håber, at I alle vil orientere om de nye ting, der sker i vores "branche".

Blandt andet er der pr. 1. september sket nogle rokeringer af calls på Basic, Mainstream og Plus - efter afslutningen af det 3-årige "review", der bliver foretaget af folkene i de forskellige komiteer under Callerlab.

Det vil være en god ide at få indarbejdet de nye lister i jeres daglige undervisning, så vi alle "taler samme sprog". De opdaterede lister kan findes under medlems-fanen, når I er logget ind på hjemmesiden (mainstream listerne afventer pt. frigivelse fra Callerlab).

Og så har vi haft en kursus i SqView - med "the founder himself" - Thomas Bernhed - d. 2. september i Odense. Det blev en dag, hvor de 6 deltagere kom godt rundt i hjørnerne i programmet, og alle fandt, at de afsatte 7 timer til seancen var absolut rigeligt :-) !

HUSK: Sæt X i kalender ud for 2. weekend i januar 2019, hvor vi inviterer alle medlemmer til at deltager i en Caller Weekend fra lørdag kl. 12 til søndag kl. 14.

I denne weekend vil vi behandle relevante emner fra vores hverdag, og vi vil meget gerne have input til de emner, vi kan tage op -  bare send os en mail, eller gi' os et ring!

CALLER WEEKEND!

Lørdag d. 12. og søndag d. 13. januar 2019 - på Dalum Landbrugsskole i Odense

Flyer m. detaljer udsendes primo december måned !!!

 

OBS! Sørg for, at dine oplysninger på medlemsoversigten altid er up-to-date, da klubber og andre, der skal bruge en caller, benytter denne.

Billeder må gerne sendes i høj opløsning.

For de folk i klubberne, der sidder og udarbejder flyers og lign., er det rigtig godt, hvis man til dette formål kan hente "friske" billeder i god opløsning. 

Oplever du generelt problemer  i forbindelse med hjemmesiden, bedes du sende en mail til vores webmaster.