|  Login
 Seneste nyt
Minimize

Danish Convention 2016!

Så er årets Convention i Horsens afsluttet, og alle, der deltog kan se tilbage på 3 dage med i alt 407 deltagere, der havde en varm og spændende oplevelse i dejlige omgivelser med masser af skøn dans og hygge.

5 csd-callere fik en god oplevelse i de 2 timers Trail-end dans om fredagen, medens lørdagens time desværre ikke fungerede specielt godt, da den foregik samtidig med den ene times spisepause, der var afsat til alle! Det er jo lidt svært at danse og spise samtidig, så det blev ikke til så meget csd-calling i den time. Det må vi prøve at få arrangeret bedre næste år.

Tak til alle, der aktivt deltog på scenen og bidrog til, at også de timer gav "sved på panden" for danserne!

 Medlemsoversigt
Minimize
Da de enkelte medlemmers oplysninger måske ikke er helt up-to-date, vil det være en god ide at checke éns egne oplysninger - og evt. at sende en mail til Tommy med ændringer / tilføjelser samt evt. et nyt billede.

Billeder må gerne sendes i høj opløsning - vi tilpasser dem til siden.

Det er generelt en god ide, at denne info er opdateret, så man har mulighed for at blive kontaktet af alle, der måtte ønske det.

For de folk i klubberne, der sidder og udarbejder flyers og lign., er det rigtig godt, hvis man til dette formål kan hente "friske" billeder i god opløsning. 
Velkommen Minimize
Oplever du generelt problemer  i forbindelse med hjemmesiden, bedes du sende en mail til vores webmaster.
      
 Callers' Event + Callers' Seminar!
Minimize

Callers' Event 2016 var planlagt til afholdelse i weekenden 19.-20.-21. august - men heller ikke i år var der blandt medlemmerne interesse for at mødes og udveksle erfaringer sammen med caller-kollegerne i en weekend i dejlige omgivelser i Jels i det sydlige Jylland.

Vi er rigtig kede af, at vi nu for andet år i træk må konstatere, at vi hver især tilsyneladende har nok i vort eget univers "derhjemme" og ikke ønsker at pleje medlemskabet i Danmarks eneste caller-sammenslutning.

Det koster en del arbejde at forberede den slags arrangementer , og i skrivende stund tænker den nye bestyrelse over, om noget tilsvarende skal forsøges endnu en gang, eller vi blot skal konstatere, at interessen for slige ting ikke er til stede i CSD.

Forslag til andre tiltag er - som altid - hjerteligt velkomne! Send en hilsen til et medlem af bestyrelsen, eller "tag knoglen" og gi' et ring! ALLE ideer er velkomne.

I weekenden 7.-8.-9. oktober vil vi invitere til et Callers' Seminar et sted i Danmark, hvor vi vil få besøg af en "accredited caller coach", der vil give alle deltagere et indspark, som gerne skulle kunne "booste" vores aktivitet med nyt og spændende input!

Reserver derfor denne weekend - endelige detaljer dukker op i løbet af starten af august måned ...


Hjem  |  Ny Caller?
Copyright 2013 by CSD-Denmark