|  Login
 Seneste nyt
Minimize

Danish Convention 2015!

Der er ved årets Convention i Nivå sat tid af fredag og lørdag til CSD-callere, og i alt 6 af os deltager fredag kl. 17:00 - 19:00 og/eller lørdag kl. 18:00 - 19:00.

All 6 callere er præsenteret på Convention-hjemmesiden (www.dc2015.dk), hvor det endelige program nu er klar.

 Medlemsoversigt
Minimize
Da de enkelte medlemmers oplysninger måske ikke er helt up-to-date, vil det være en god ide at checke éns egne oplysninger - og evt. at sende en mail til Tommy med ændringer / tilføjelser samt evt. et nyt billede.

Billeder må gerne sendes i høj opløsning - vi tilpasser dem til siden.

Det er generelt en god ide, at denne info er opdateret, så man har mulighed for at blive kontaktet af alle, der måtte ønske det.

For de folk i klubberne, der sidder og udarbejder flyers og lign., er det rigtig godt, hvis man til dette formål kan hente "friske" billeder i god opløsning. 
Velkommen Minimize
Oplever du generelt problemer  i forbindelse med hjemmesiden, bedes du sende en mail til vores webmaster.
      
 Octo Callers' Seminar + Octo Square Jam!
Minimize
SÅ har vi fornøjelsen af at invitere alle  til et 4-dages Callers' Seminar på Sørup Herregaard på Midtsjælland i dagene 12. - 15. oktober 2015 (efterårsferie-ugen).
Jerry Story og Paul Bristow vil være de to coaches på seminaret, der uden tvivl vil give alle en stor oplevelse og masser af udfordringer de 4 dage!


I weekenden før - d. 10. og 11. oktober vil de to herrer endvidere calle til Octo Square Jam, som vi afholder i samarbejde med Ocean City Square Dancers i Solrød og med Granny's Square Dancers i Sorø!
2 dage med masser af Square dance: M-P-A1 om lørdagen og A2 og C1 om søndagen.


Seminaret vil blive tilbudt som en "Fuld Pakke", og vil indeholde såvel seminar, forplejning, ophold i alle 4 seminar-dage OG dans i weekenden til en total pris på 3.495 kr. for alle, der var CSD-medlem pr. 30. april 2015.
Partnere kan deltage til en speciel CSD-pris 1.495 kr. inkl. forplejning, ophold i de 4 seminar-dage OG dans i weekenden.
Som det fremgår af flyer'en kan overnatning fra lørdag til mandag arrangeres, så længe der er pladser.


Hjem  |  Ny Caller?
Copyright 2013 by CSD-Denmark