Aktuelle nyheder ...

 

Nyhedsbrev nr. 8 er blevet forsinket og udsendes først senere på året - med seneste nyt om programlister, definitioner og andet.

Seneste udgaver af "Direction" fra Callerlab bliver opdateret løbende og ligger klar under "For medlemmer/Callerlab"

OBS - OBS! Årets udsatte ordinære generalforsamling afholdes torsdag d. 26. november 2020 i Middelfart. (Gen-)indkaldelse er udsendt til alle medlemmer d. 28. oktober, hvoraf de nærmere detaljer fremgår.

Corona-situationen har sat en midlertidig stopper for planlagte aktiviteter og vi ser fren til "tiden efter corona", som desværre ser ud til pt. at have lidt lange udsigter.

 

Callers' Seminar 2020 med Paul Bristow.

6 callere deltog i årets seminar i Odense, der netop nåede at blive afviklet, inden corona-nedlukningen blev alvor d. 11. marts.

Det blev - igen - en fin weekend, hvor alle fik god lejlighed til at optræde med mikrofonen i hånden og afprøve nogle af de ideer / teknikker, Paul introducerede.

OBS! Sørg for, at dine oplysninger på medlemsoversigten altid er up-to-date, da klubber og andre, der skal bruge en caller, benytter denne.

Billeder må gerne sendes i høj opløsning.

For de folk i klubberne, der sidder og udarbejder flyers og lign., er det rigtig godt, hvis man til dette formål kan hente "friske" billeder i god opløsning. 

Oplever du generelt problemer  i forbindelse med hjemmesiden, bedes du sende en mail til vores webmaster.